IEDERE VOLLE EN DONKERE MAAN EEN MAAN~CEREMONIE

donkere maan & nieuwe maan (het oude laten afsterven en intenties zetten)
wassende maan (zaadjes planten en bewust keuzes maken)

Volle maan (helen van oude emoties , vieren successen en volgen van passie en intuïtie)
afnemende maan ( naar binnen keren, zelfonderzoek, de balans opmaken)

Maan~ceremonie

Met het ritme van de maan, stilstaan bij jezelf


In het leven heb je een aantal onderdelen waar je goed voor moet zorgen; jezelf, je gekozen community, je leefruimte en je zingeving.

Volle en nieuwe maan ceremonies gaan over goed zorgen voor jezelf. Jijzelf bestaat ook weer uit een aantal onderdelen; je lichamelijke gezondheid, je mentale gezondheid en je spirituele gezondheid. Door middel van rituelen en innerlijk kind heling geef je zorg diepgang en betekenis aan je leven.

Om echt goed voor jezelf te zorgen is onderhoud noodzaak. Aristoteles zij het al...

"Door discipine wordt vrijheid verkregen"

De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de dingen die we dagelijks, wekelijks of maandelijks doen. Niet door de dingen die we soms tussendoor doen wanneer het uitkomt.

De fasen van de maan vormen voor mij een houvast om dit onderhoud op mezelf te plegen en daar neem ik jullie graag in mee. Hoe ziet zo'n maan maand er nou eigenlijk uit?
Allereerst is een maan maand te vergelijken met de seizoenen van een jaar. Echter afhankelijk van het seizoen waarin we leven zal de maan in een ander teken staan.
Zo is er bijvoorbeeld de afnemende maan, deze staat voor de herfst periode, voor oogsten. Echter dat wat je oogst is weer afhankelijk van het seizoen waarin we leven en het jaar waarin we leven. Op deze manier zal ik je in een maan ceremonie meenemen in het onderhoud van je leven. Daarnaast zullen we ook aandacht besteden aan een stuk herstellen en opladen, dit gebeurd op ziesniveau. Door geleide meditatie, door visualisatie, door klanken en muziek zal jouw ziel in het licht worden gezet waardoor je ofwel een schitterende staat van zijn kunt ervaren ofwel dat je innerlijk kind geheeld wordt en je op die manier steeds een stapje dichter bij jouw schitterende zelf kunt komen. Deze heling werkt door op celniveau tot aan je DNA. Door regelmatig contact te maken met het schitterende licht dat jij zelf bent zul je hier in je dagelijkse leven ook steeds meer gaan zijn. De volgende zaken ga je in je leven ervaren:

Je wordt steeds minder moe
Je leven gaat steeds "makkelijker"
Je wordt minder geraakt door andere mensen of gebeurtenissen
Je eigenwaarde en zelfliefde wordt steeds groter
Je gaat meer en meer innerlijke vrede en berusting ervaren
Je zult merken dat de keuzes die je in je leven maakt steeds meer ondersteunend zijn aan een manier van leven die echt bij jou past.


Sfeer

Rondom de volle maan een magische cirkel om te helen, te delen en acter je te laten.