Prijzen

Het mooiste wat je kunt worden is JEZELF

Massage (60 min)

€ 69,-

Reiki (60 min)

€ 49,-

Lichaamswerk (60 min)

€ 69,-

Therapie (60 min)

€ 69,-

Yogales los
Yoga - abbo 1 x p/w
Yoga - abbo 2 x p/w

€ 13,-
€ 45,-
€ 79,-

Warmte & begrip

(Zelf) Liefde overwint alles

De enige manier om te helen, om het leven aan te kunnen is door middel van liefde. Liefde voor jezelf, voor elkaar.

Bij Jij! is de sfeer in hoe we met elkaar omgaan bepalend. Van mij uit kun je begrip en warmte verwachten met respect voor alles wat jij met je mee draagt. Wat ik van jou vraag is respect en begrip te hebben voor elkaar, de verhalen die gedeeld worden in groepssessies zijn vertrouwelijk en blijven onder ons.

Ook met betrekking tot COVID-19 wil ik je vragen om begrip en respect te hebben voor elkaars persoonlijke ruimte en de door de overheid opgelegde regels.

Mireille

Missie & Visie

Mijn missie is om elkaar weer moed te geven. Moed om te leven. En vandaaruit elkaar met vriendelijkheid en menselijkheid te benaderen.

Mijn visie:

Een betere wereld begint bij jezelf.
Moed, lef en durf komen je niet aanwaaien. Om ervoor te zorgen dat je angst en ego je handelen niet regeert is het van onmetelijk belang dat je eerst je basis kwaliteiten als zelfvertrouwen, eigenwaarden en zelf liefde kunt toelaten en opzoeken. Uit deze kwaliteiten kun je de innerlijke kracht & liefde halen die je nodig hebt.


Laten we samen kijken hoe we jou weer kunnen laten stralen. Zodat jij jezelf met andere kunt delen.

Ervaringen


"Ik heb een hele mooie, fijne en inspirerende sessie gehad. Mireille heeft een positieve en warme persoonlijkheid. Door haar open houding, ook over haar eigen persoonlijke leven, heb ik een extra gevoel van saamhorigheid ervaren."
Maud (deelname maanceremonie)

"Het lijkt wel alsof Mireille je in een soort trance staat brengt vanwaaruit je je veilig voelt om alles te mogen voelen wat er in je zit. Iedere week weer een verlichting"
Petra (yogi)

"Mireille is een bezielend en tegelijkertijd nuchter voorbeeld waarbij ze oog heeft voor induviduele wensen en grenzen"
Willem (yogi)

"Mireille is zich steeds aan het ontwikkelen en laat dit in haar trainingen ook zien. De sfeer tijdens de trainingen is altijd open en opbouwend"
Maaike (Yogi)Mireille Spithorst

+31 (0)6 36 33 14 81
mireille@bewust-positief.com


Informatie aanvraag