Prijzen

Het mooiste wat je kunt worden is JEZELF

Therapie ~ per sessie

€ 79,-

Life ~ Coaching

€ 350,-

Maan ~ Ceremonie

€ 29,-

Adem ~ Sessie

€ 19,-

Yin ~ Yoga & Heling

€ 15,-

Warmte & begrip

(Zelf) Liefde overwint alles

De enige manier om te helen, om het leven aan te kunnen is door middel van liefde. Liefde voor jezelf, voor elkaar.

Bij Jij! is de sfeer in hoe we met elkaar omgaan bepalend. Van mij uit kun je begrip en warmte verwachten met respect voor alles wat jij met je mee draagt. Wat ik van jou vraag is respect en begrip te hebben voor elkaar, de verhalen die gedeeld worden in groepssessies zijn vertrouwelijk en blijven onder ons.

Ook met betrekking tot COVID-19 wil ik je vragen om begrip en respect te hebben voor elkaars persoonlijke ruimte en de door de overheid opgelegde regels.

Mireille

Alles is mogelijk, als je de weg weet

Soulguide & Lichtwerker: Dat is wat Mireille is. Ze begeleid jouw ziel naar de lichtere plekken die altijd in jou zitten, al zijn ze soms moeilijk te vinden.


Ik geloof dat het leven maakbaar is, dat jij zelf de zeggenschap over je leven kunt hebben, Dat je kunt leren je gedachten onder controle te hebben zodat ze jou niet controleren. En ik weet dat dit kan door zelf meer en meer tijd in het licht door te brengen. Want in het licht ben jij geboren en in het licht hoor jij te zijn!

Laten we samen kijken hoe we jou weer kunnen laten stralen.

Ervaringen


"Mireille creert een sfeer van geborgenheid waardoor ik me veilig voel om alles te kunnen zeggen, ook de dingen die ikzelf eigenlijk gek of vreemd vindt."
Ad (Client)

"Het lijkt wel alsof Mireille je in een soort trance staat brengt vanwaaruit je je veilig voelt om alles te mogen voelen wat er in je zit. Iedere week weer een verlichting"
Petra (yogi)

"Mireille is een bezielend en tegelijkertijd nuchter voorbeeld waarbij ze oog heeft voor induviduele wensen en grenzen"
Willem (yogi)

"Mireille is zich steeds aan het ontwikkelen en laat dit in haar trainingen ook zien. De sfeer tijdens de trainingen is altijd open en opbouwend"
Maaike (Yogi)Mireille Spithorst

+31 (0)6 36 33 14 81
mireille@bewust-positief.com


Informatie aanvraag