Helen zonder woorden

~ Kom uit het verhaal en BELEEF je ware zelf~


Het helen van je innerlijk kind. De weg naar zelfliefde, naar innerlijke kracht, naar innerlijke rust.

Het innerlijk kind in jou onthoudt pijnlijke gebeurtenissen (trauma) welke in je onderbewuste blijven totdat ze geheeld worden. Innerlijk kind therapie is, naar mijn mening, de meest effectieve manier van trauma verwerking in therapie vorm. middelburg

Als gevolg van het niet helen van dit innerlijk kind creert jouw systeem:
~Angsten
~Verslavingen
~Vermijdingsstrategien
~Boosheid
~Etcetera

Het houdt je tegen om volledig van jezelf te houden, om het leven te leven zoals het komt, om ontvankelijk, open, krahtig en kwetsbaar te zijn.~Kom uit het donker in het licht~


Wil jij het leven vrij kunnen leven zonder dat jouw onderbewuste innerlijk kind jou steeds maar weer tegen werkt? Mooi, dan gaan we samen aan de slag om jou weer in het licht te zetten waar je hoort te zijn.


Intake: Het is belangrijk dat wij elkaar leren kennen en we beide weten waar we aan beginnen om jou echt verder te helpen op je pad, ernstige blokkades te doorbreken en met waarheid naar jezelf te laten kijken. Hiervoor is het van belang dat we eerst een intake gesprek voeren, in sommige gevallen kan dit gekoppeld worden aan een sessie als jij daar behoefte aan hebt.


Ik werk niet met wachtlijsten, dus je kunt direct verder geholpen worden.


Geborgen sfeer

Als soulhealer vind ik het belangrijk dat er voor jou als client en voor mij als therapeut een veilige en geborgen sfeer is, die gebasseerd is op wederzijds respect.

Ik vind het een eer om jou te mogen leren kennen en te mogen delen in jouw wereld.

Licht:
De sessie begint en eindigt in het licht.
Na de sessie wordt er een beschermlaagje om je heen geplaatst. Je kunt tot 7 dagen later het effect van de sessie nog navoelen.

Sessies:
Afhankelijk van waar jij staat in jouw reis zul je gemiddeld 8 tot 12 sessies nodig hebben.
Intensieve trauma's hebben langer nodig, afhankelijk van

Vervolg:

Om dit heerlijke licht gevoel te onderhouden kan ik je aanraden om met het zelfzorg programma mee te doen.